Tongle Jiangsu #2

På något vis halkade jag in på en nyårsshow gjord av samma program och tvkanal som hostar Tongle-jiangsus taltävling. Denna gången var produktionen större och våra directors skrek sig hesa varje gång vi tog ett snedsteg; ”Du din motherf*ker, varför går du åt fel håll?” *Vänder sig mot översättaren* ”Översatte motherf*ker också? Bra!! Det måste framgå ordentligt”.

Jag är inte en person som är född att stå på scen, men det var riktigt riktigt grymt att få göra det!! Och det allra lustigaste av allt är att det är mycket mindre nervöst att gå på en sån här scen än att hålla tal inför klassen i skolan, varför?? 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s